"Ющенко не зміг об'єднати опозицію" - заявив депутат НУНС в Івано-Франківську

На прес-конференції в Івано-Франківську депутат від НУНС заявив, що Ющенко не може об'єднати опозицію, - повідомляє "zaxid.net".

«Лідер опозиції має народитися. Навіть ті опозиційні лідери, які сьогодні мають серйозні рейтинги, не можуть очолити об’єднану опозицію», – заявив народний депутат України від фракції НУ-НС, лідер політичної партії «Українська платформа» Павло Жебрівський на прес-конференції в Івано-Франківську.

Водночас, Жебрівський повідомив, що декілька днів тому зі своєю фракцією мав зустріч лідер «Нашої України» Віктор Ющенко, який здійснив невдалу спробу вкотре об»єднати фракцію.

«Найближчим часом опозиція не зможе об’єднатися. Два опозиційні лідери Тимошенко і Ющенко, маючи серйозну довіру людей, не змогли правильно розпорядитися владою. Люди не вірять, що ці лідери можуть змінити ситуацію на краще»

Також Павло Жебрівський переконаний, що «завойовувати довіру людей потрібно не лише гаслами та маханням прапорів». Об’єднання опозиції, на думку Жебрівського, має єднатися на принципах ідеології, а не під лідера.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи