Голові Львівської ОДА опоненти назбирали гроші на квиток до Севастополя



Голові Львівської облдержадміністрації Василю Горбалю опоненти назбирали і передали гроші на квиток в плацкартний вагон до Севастополя, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода".

Сьогодні на сесії Львівської облради відбувається розгляд питання про недовіру голові Львівської ОДА Василю Горбалю через голосування останнього за продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії в Україні.

Водночас під стінами облради близько 300 "свободівців" проводять пікет з гаслами: "Горбаль, режим Януковича не вічний. Відповідати доведеться!", "Ні – здачі України!", "Геть юд з обласної ради!", "Депутати-демократи, годі ледарі вам спати".

Під супровід пісні "Ждет Севастополь, ждет Камчатка, ждет Кронштадт…" переодітий  "матрос" пройшовся між пікетувальниками з шапкою в руках, збираючи гроші на квиток Василю Горбалю до Севастополя.

Відтак, „квиток” та матроську „тільняшку” депутат облради Ірина Сех передала адресатові — голові Львівської облдержадміністрації, який був присутнім на сесії.




Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи