Перевізникам “рекомендують” не возити тернополян на політичні акції у Київ



Сьогодні, 11 травня, у Тернополі пікетували обласне управління міліції.  Після участі чисельної делегації з Тернопільської області в акції під стінами Верховної Ради України 27 квітня цього року керівництвом ДАІ за вказівкою начальника Управління МВС України в Тернопільській області проведено «профілактичні бесіди» із перевізниками, під час яких їм «рекомендовано» не здійснювати перевезення учасників політичних акцій, що в майбутньому будуть проводитись в столиці, а особливо — 11 травня 2010 року, - повідомляє «Тернопільська правда».

“Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» вважає такі дії керівництва ДАІ та начальника Управління МВС України в Тернопільській області порушенням права громадян збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації, що визначено статтею 39 Конституції України. – говориться у заяві обласної організації ВО “Батьківщина”. – Одночасно правоохоронцями розпочинаються політичні переслідування противників Януковича. Дії засланого генерала Поліщука, як керівника обласного управління міліції, є поверненням до антидемократичних процесів часів Кучми”.

 “Об’єднання демократичних політичних партій на загальнодержавному рівні стало для Януковича загрозою втілення його авантюрних планів щодо знищення України та українців. А використання міліції як протидію громадському опору є першим кроком до авторитаризму”. – зазначають тернопільські бютівці у своїй заяві.

 Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» заявляє про недопустимість утисків прав громадян з боку керівництва обласної міліції та ДАІ.

 “Позиція нашої політичної сили буде заявлена під час пікетування Управління МВС України в Тернопільській області 11 травня 2010 року, до участі в якому запрошуються усі політичні сили демократичного спрямування та свідомі громадяни.

Ми впевнені, що жителі Тернопільської області зможуть відстояти українську державність і свої права та дати всій Україні поштовх до протидії планам Януковича-Мєдвєдєва”. – зазначено у заяві.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи