БЮТ і «Наша Україна» свідомо влаштували клоунаду під назвою «начебто протистояння» у ВР – Кайда



Вчора, 29 квітня, у політичній програмі Остапа Дроздова «Прямим текстом» на «УТ-Захід» голова Тернопільської обласної ради, представник ВО «Свобода» Олексій Кайда заявив, що БЮТ і НУНС свідомо дозволили коаліції ратифікувати угоди по ЧФ РФ, - повідомляє «ЗІК».

«Влаштували у Верховній Раді клоунаду під назвою «начебто протистояння». Розігрують комедію перед усіма. Десять чоловік з опозиції влаштували бійку, а двісті стоять у засаді. А тим часом ми втрачаємо незалежність», – заявив Олексій Кайда.

За його словами, щоб не допустити зради національних інтересів, депутати від опозиції мали б «скинути» свої мандати та онулити виборчий список. «Зараз вони повинні нести персональну відповідальність за те, що відбувається в країні. Під стінами Верховної Ради стояли мітингувальники. Панувала тиша. Ні одного нардепа! Народ просто не знав, що робити. Невже 200 депутатів не могли зупинити провладну більшість? Не могли заблокувати свої власні «тушки»? Не вірю!», – переконаний голова Тернопільської облради.

Ці звинувачення не могли не обурити присутнього на програмі народного депутата від БЮТ Андрія Шкіля, який, не знайшовши вагоміших аргументів, заявив, що «Свободу» фінансував Коломойський. «Можете на мене подавати до суду!», – сміливо заявив Шкіль у бік Олексія Кайди. На що представник «Свободи» пообіцяв це неодмінно зробити.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи