Австрійці хотіли б будувати дороги на Прикарпатті

Вчора, 22 квітня 2010 року, перший заступник міського голови Івано-Франківська Зіновій Фітель провів зустріч з торговим аташе Посольства Австрії в Україні Ганнесом Маурером, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі мерії.

Зустріч відбувалась у презентаційному форматі, в рамках якого сторони обговорили предмети взаємного зацікавлення. Зокрема, йшлося про пожвавлення двосторонніх торгових відносин, а також про зацікавлення австрійської сторони у пошуку інвестиційно привабливих об’єктів на території Івано-Франківської міської ради та у співпраці з місцевими підприємствами.

Перший заступник міського голови Зіновій Фітель зазначив, що Івано-Франківськ зацікавлений у пошуку партнерів та інвесторів в галузі ремонту міських доріг, а також в галузі впровадження енерго- та ресурсозберігаючих технологій.

У свою чергу, торговий аташе Посольства Австрії Ганнес Маурер наголосив, що австрійські компанії, насамперед, цікавлять партнерство та інвестування в будівництво інфраструктури, в тому числі і шляхової, а також в галузі виробництва, які займаються глибокою переробкою деревини. Окрім того, представники австрійської сторони зацікавились можливістю проведення в Івано-Франківську україно-австрійського економічного форуму. Адже, за словами Ганнеса Маурера, такі заходи завжди дають цікаві та корисні результати для бізнесових структур обох сторін. Також представники австрійської сторони висловили готовність шукати міста-партнери у своїй країні, які б співпрацювали з Івано-Франківськом.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи