Чотири АЗС продадуть з аукціону на Тернопільщині



Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області  виставляє на аукціон  4 АЗС  контейнерного типу для зберігання та відпуску нафтопродуктів, а також   -  об'єкт незавершеного будівництва у Підгайцях. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі РВ ФДМУ по Тернопільській області.

Із зниженням вартості на 30 % від початкової  виставляються на аукціон чотири пересувні автозаправні станції контейнерного типу для зберігання та відпуску нафтопродуктів, які не увійшли до статутного фонду ВАТ „Тернопільнафтопродукт” у процесі приватизації, але перебувають на його балансі.

Дві автозаправні станції знаходяться у Тернополі на вулиці Поліська, 1, а дві інші - у селі Вигнанка Чортківського району Тернопільської області. Початкова вартість продажу автозаправних станцій з урахуванням ПДВ складає: 5166,00 грн., 5594,40 грн., 5602,80 грн. та 5258,40 грн. відповідно.
Крім цього пропонуватиметься до продажу об'єкт незавершеного будівництва - навчально-виробнича майстерня, що перебуває на балансі Підгаєцького професійного аграрного ліцею.  Початкова вартість  об'єкта  з урахуванням ПДВ складає 131 тис. 322  гривні.  

Останній день прийому документів для участі в аукціоні  - 3  травня  2010 року.

Проведення аукціону з продажу 5 об’єктів державної форми власності заплановано на 7 травня 2010 року.

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи