Львів заявив, що комітет Євро-2012 даремно непокоїться підготовкою міста чемпіонату

Департамент Євро-2012 Львівської міськради спростував інформацію місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Україна" про неналежну підготовку Львова до чемпіонату у готельній сфері, розміщенні вболівальників та громадського транспорту, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської міськради.

"На жаль, керівництво МОКу не достатньо уважно слідкує за підготовкою Львова до чемпіонату. Відомо, що Львів має найкращу позицію серед українських міст щодо готелів - для розміщення цільових груп УЄФА законтрактовано вже 92% номерів. Щодо решти 8% місто надало чіткі гарантії УЄФА, і це не враховуючи резерв серед готелів, що будуються», — сказав директор департаменту Євро-2012 Олег Засадний.

У мерії запевняють, що вже сьогодні Львів та область готові розмістити понад 30 000 вболівальників

Транспорте забезпечення буде здійснено за допомогою ЛАЗу і орендованих автобусів. «Для цього співпрацюватимемо з ЛАЗОМ, адже саме львівським підприємством було підписано меморандум з урядом щодо забезпечення транспортом чемпіонату, а також з іноземними партнерами. Зокрема, німецьке місто Ляйпціг вже сьогодні готове надати для Львова 100 автобусів у користування під час турніру", — сказав Олег Засадний.

Нагадаємо, що вчора віце-прем’єр-міністр з питань Євро-2012 Борис Колесніков вчергове проінспектував підготовку Львова до чемпіонату.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи