Мер Львова поскаржився Азарову на казначейство



Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся телеграмою до прем’єр-міністра України Миколи Азарова з проханням вжити заходів до казначейства, яке знову ігнорує платіжні доручення Львівської міської ради, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської міськради. 

На сьогодні непроплаченими залишаються 6,6 млн грн міських коштів, скерованих на санітарне прибирання міста, на освітню та медичну галузі міста, на шляхове господарство тощо.  

У мерії стверджують, що не надійшли кошти і з державного бюджету у сумі 7,1 млн грн, які призначені на виплату допомоги на догляд за дитиною віком до 3-років та на одноразову допомогу при народженні дитини.

«Затримка з оплатою коштів по платіжних дорученнях міського бюджету призводить до виникнення заборгованостей по заробітній платі на ключових комунальних підприємствах міста, що забезпечують його життєдіяльність», — йдеться у телеграмі.

Нагадаємо, що міський голова Львова скаржився на казначейство і попередньому прем’єр-міністру — Юлії Тимошенко.




Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи