Половина доріг державного значення на Львівщині „уражені ямковістю” — ЛОДА






484 км або 47% від загальної протяжності доріг державного значення „уражені ямковістю” на Львівщині, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Згідно з даними попереднього огляду стану автомобільних доріг Львівщини після зимової експлуатації, який провела Служба автомобільних доріг у Львівській області за участі підрядної організації ДП “Львівський облавтодор”, „ямковістю уражено” 484 км або 47% від загальної протяжності автодоріг державного значення та 4700 км або 64% доріг місцевого значення.

Першочергово дорожні служби ліквідовуватимуть ями на автодорогах Львів-Тернопіль, Львів-Краковець, Львів-Радехів-Луцьк, Львів-Рава-Руська, Ковель-В.Волинський-Червоноград-Жовква, Львів-Шегині, Львів-Самбір-Ужгород, Мукачеве-Івано-Франківськ-Рогатин-Львів, Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига, Київ-Чоп, Західний обхід м.Львова, Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Старий Самбір-КПП “Смільниця”, Турка-Трускавець-Дрогобич-Пісочне.

На цих дорогах в період з 22 березня по 2 квітня щоденно буде працювати 41 бригада забезпечена необхідною технікою, інструментом та матеріалами.

Крім цього, в кожному районі області на автомобільних дорогах місцевого значення по ліквідації аварійної ямковості буде працювати по одній дорожній бригаді.

Водночас у Львівській ОДА відзначають, що обсяги та темпи виконання робіт в значній мірі обмежені відсутністю річних фінансових планів у зв’язку із неприйняттям Закону України “Про державний бюджет на 2010 рік”.

На ліквідацію ям на дорогах державного значення виділено 5,1 млн. грн., що становить 47,2% від потреби, на дорогах місцевого значення — 2,8 млн. грн., що складає 6,2% від потреби.  

За інформацією ЛОДА, встановлено граничні терміни щодо завершення ямкового ремонту та відновлення дорожньої обстановки на автодорогах державного значення до 1 червня 2010 року, на автодорогах місцевого значення до — 1 липня 2010 року.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи