Половина доріг державного значення на Львівщині „уражені ямковістю” — ЛОДА






484 км або 47% від загальної протяжності доріг державного значення „уражені ямковістю” на Львівщині, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Згідно з даними попереднього огляду стану автомобільних доріг Львівщини після зимової експлуатації, який провела Служба автомобільних доріг у Львівській області за участі підрядної організації ДП “Львівський облавтодор”, „ямковістю уражено” 484 км або 47% від загальної протяжності автодоріг державного значення та 4700 км або 64% доріг місцевого значення.

Першочергово дорожні служби ліквідовуватимуть ями на автодорогах Львів-Тернопіль, Львів-Краковець, Львів-Радехів-Луцьк, Львів-Рава-Руська, Ковель-В.Волинський-Червоноград-Жовква, Львів-Шегині, Львів-Самбір-Ужгород, Мукачеве-Івано-Франківськ-Рогатин-Львів, Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига, Київ-Чоп, Західний обхід м.Львова, Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Старий Самбір-КПП “Смільниця”, Турка-Трускавець-Дрогобич-Пісочне.

На цих дорогах в період з 22 березня по 2 квітня щоденно буде працювати 41 бригада забезпечена необхідною технікою, інструментом та матеріалами.

Крім цього, в кожному районі області на автомобільних дорогах місцевого значення по ліквідації аварійної ямковості буде працювати по одній дорожній бригаді.

Водночас у Львівській ОДА відзначають, що обсяги та темпи виконання робіт в значній мірі обмежені відсутністю річних фінансових планів у зв’язку із неприйняттям Закону України “Про державний бюджет на 2010 рік”.

На ліквідацію ям на дорогах державного значення виділено 5,1 млн. грн., що становить 47,2% від потреби, на дорогах місцевого значення — 2,8 млн. грн., що складає 6,2% від потреби.  

За інформацією ЛОДА, встановлено граничні терміни щодо завершення ямкового ремонту та відновлення дорожньої обстановки на автодорогах державного значення до 1 червня 2010 року, на автодорогах місцевого значення до — 1 липня 2010 року.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи