Тернополяни вважають неправомірним підвищення цін на воду і вимагають скасувати рішення



На Тернопільщині, у громадську приймальню УНП на адресу народного депутата України Ярослава Джоджика, звернулися мешканці Тернополя з проханням посприяти їм у з’ясуванні чи правомірно міська влада першого березня 2010 підвищила тарифи для споживачів за послуги водопостачання. Тернополяни вважають, що підвищення цін за водопостачання, майже на 25% неправомірне й вимагають, щоб міська рада скасувала рішення, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі УНП.

Тернополяни переконані, що перед тим, як вводити нові тарифи за послуги водопостачання та водовідведення, Тернопільська міська рада, керуючись нормами Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», зобов’язана була організувати проведення громадських слухань та загальноміського обговорення нововведень, де озвучити аргументацію щодо доцільності та правомірності збільшення вартості послуг КП «Тернопільводоканал».

Ярослав Джоджик письмово звернувся до Тернопільського міського голови Романа Заставного та директора КП «Тернопільводоканал» Володимира Кузьми з вимогою надати об’єктивну інформацію про розрахунки основних показників виробничих програм і фінансових планів підприємства на 2009 – 2010 роки та інформацію про стан їх виконання, а також про розрахунки щодо обгрунтованості складових тарифу за водопостачання, виходячи з вартості кубічного метра води.

На переконання Ярослава Джоджика, права мешканців Тернополя ні в якому випадку не повинні бути порушені й він, як народний депутат, відстоюватиме їх.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи