Будівництво львівського стадіону до Євро-2012 відстає від графіку на два місяці — Колесніков



Віце-прем’єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков заявив, що будівництво львівського стадіону до Євро-2012 відстає від графіку на два місяці, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської ОДА.

Ознайомившись із ситуацією на будмайданчику майбутнього стадіону до Євро-2012 у Львові,  Борис Колесніков зазначив, що  саме будівництво відстає від графіка на два місяці. Відтак він доручив Мінрегіонбуду до 25 березня зробити експертизу проекту стадіону.

Борис Колесніков наголосив, що вивести будівництво стадіону на повну потугу та вирішити проблеми з проектною документацією з будівництва потрібно протягом двох тижнів і пообіцяв особисто це перевірити.

Віце-премєр запевнив, що стадіон до Євро-2012 отримуватиме необхідне фінансування щомісячно у розмірі 45 млн грн.

Нагадаємо, що сьогодні під час візиту на Львівщину Борис Колесніков заявив про можливу зміну генпідрядника будівництва стадіону у Львові.

Разом з віце-прем’єром оглядати об’єкти до Євро-2012 у Львівській області приїхали міністр фінансів Федір Ярошенко, міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба, міністр транспорту та зв’язку Костянтин Єфименко, міністр економіки Василь Цушко, міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін.


Статьи

Страна
20.04.2024
10:00

Тучи на горизонте, или Почему у бизнеса "портится настроение"?

Валовой внутренний продукт (ВВП) за январь-февраль вырос на 3,6%, по данным Минэкономики. Не стоит забывать, что в январе 2023 г. зафиксировано падение на 32%, в феврале – на 26%. Сейчас - рост...
Мир
20.04.2024
09:31

"Трамп хочет, чтобы Конгресс принял решение о помощи Украине". Обзор западных медиа

Если Трамп вернется в должность и попытается протолкнуть мирное соглашение между Россией и Украиной, ему нужно, чтобы Украина имела сильную военную позицию
Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Все статьи