Підрядник знову заявив про зупинку будівництва стадіону у Львові. Влада цю заяву спростовує



Будівництво львівського стадіону до Євро-2012 знову зупинилось, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі генерального підрядника будівництва ТОВ ПБП «Азовінтекс».

За інформацією компанії, 10 березня 2010 року рішенням Романа Черкаса, який виконує обов’язки директора Львівського комунального підприємства «Дирекція з будівництва стадіону у м. Львові», будівництво стадіону було знову припинено.

«Азовінтекс» заявляє, що  подібні неконструктивні дії з боку керівництва замовника будівництва та керівництва  міста Львова блокують проведення робіт і ставлять під загрозу подальшу участь міста у проведенні Євро-2012.

Прес-служба нагадує, що на нараді робочої групи, яка відбулася у місті  26 лютого  під головуванням віце-прем’єр-міністра України Івана Васюника. було підтверджено правильність позиції компанії «Азовінтекс» по виконанню будівельних робіт, затверджені заходи щодо перезатвердження проекту будівництва стадіону та відновлено ведення робіт по всьому периметру стадіону.

Для активізації робіт „Азовінтексом” були додатково залучені матеріально-технічні ресурси і збільшено кількість працюючих на майданчику до 350 чоловік.

„Компанія «Азовінтекс» вимушена в останнє звернутися  до всіх зацікавлених осіб , у тому числі  до влади міста Львова  для надання об’єктивної  оцінки  останнім подіям з боку замовника та термінового розблокування будівництва стадіону. Відповідальність за всі ці негативні дії та їх наслідки повністю лежить на замовнику”, — зазначено у заяві компанії.

Водночас як повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської міськради,  будівництво стадіону до Євро-2012 у Львові продовжується — тимчасово призупинені лише певні роботи по облаштуванню ригелів на південній частині стадіону.

«На сьогоднішній день роботи по будівництву стадіону ведуться. Призупинені певні роботи на південній частині стадіону по облаштуванню ригелів. Це зроблено у зв’язку із тим, що генеральний підрядник компанія «Азовінтекс» допустила певні технічні відхилення від проекту, виконаного компанією Арена.ком. Після з’ясування цих деталей роботи по даних ригелях будуть відновлені. Це займе до 24 годин»,— сказав в.о. директора ЛКП «Дирекція з будівництва стадіону у Львові Роман Черкас.

Нагадаємо, що будівництво львівського стадіону після зупинки для доопрацювання проекту було відновлено 25 лютого цього року.




Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи