Естонський економічний форум пройде в Івано-Франківську

4 березня пройде Естонський економічний форум в Івано-Франківську, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі мерії.

4 березня 2010 року в залі засідань ОДА (4 поверх) відбудеться Естонський економічний форум, присвячений українсько-естонській співпраці.

Організовує форум компанія New Logic Conference на замовлення Агентства Естонії з питань експорту та інвестицій Enterprice Estonia і Посольства Естонської Республіки в Україні.

Початок роботи форуму о 10.00, реєстрація з 9.30.

Форум проводиться для вищого керівництва українських компаній Івано-Франківського регіону таких галузей: деревообробка, будівництво, інформаційні технології, комунікації, логістика, легка промисловість, фінанси, інвестиції та ін.

Мета форуму – показати можливості ділової співпраці Естонії з підприємствами України й Івано-Франківського регіону зокрема. На форумі будуть обговорюватись такі питання, як міждержавні й міжрегіональні потоки товарів і капіталу, середовище ведення бізнесу в Естонії, міждержавні договори, дотації на бізнес з Естонією.

В рамках форуму заплановані виступи Надзвичайного й Повноважного Посла Естонії в Україні, представників естонських компаній, що працюють в Україні, а також ділові зустрічі українських й естонських компаній. Щодо бажання організації індивідуальних зустрічей просимо до 01.03.09р. звернутися у відділ підтримки та розвитку підприємництва (т.552117) або відділ промисловості та інвестиційного супроводу (т.552028).

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи