Міжвідомча група проситиме в уряду додаткові 50 млн. грн. на львівський євростадіон



Міжвідомча робоча група з питань будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові проситиме в уряду додаткові 50 млн. грн. на будівництво стадіону, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської міськради.

Таке рішення було прийнято за результатами виїзного засідання міжвідомчої робочої групи під головуванням віце-прем’єр-міністра України Івана Васюника на будмайданчику стадіону 26 лютого.  

Пропозицію про додаткове авансування будівництва львівського стадіону в сумі 50 млн. грн. буде винесено на сьогоднішнє засідання уряду, 1 березня.

Водночас віце-прем’єр-міністр висловив задоволення вчасним відновленням робіт на будмайданчику стадіону. «Згідно з попередніми планами, вчора, як і передбачалося, на об’єкті було відновлено монтажно-будівельні роботи, згідно наданих «Ареною.ком» креслень. На сьогодні відповідно до плану на будівельному майданчику 170 будівельників, які розпочали повномасштабні роботи. Найближчі дні кількість будівельників подвоїться, а в наступні декілька місяців – буде потроюватись», — сказав Іван Васюник.

Нагадаємо, що будівництво львівського стадіону було відновлено 25 лютого.




Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи