Спільний українсько-естонський економічний форум пройде в Івано-Франківську

Естонський економічний форум відбудеться в Івано-Франківську, - повідомляє "ТРК Вежа".

Він покликаний налагодити ділову співпрацю підприємств України та Естонії. Темою Форуму буде міждержавні та міжрегіональні потоки товарів і капіталу, дотації на бізнес та досвід ведення бізнесу в Естонії.
Для участі у Форумі запрошуються керівники івано-франківських підприємств, які працюють у галузі деревообробки, будівництва, інформаційних технологій, комунікації, легкої промисловості, фінансів, інвестицій.
В рамках Форуму відбудуться ділові зустрічі, прес-конференція та презентації компаній з естонським капіталом, заначив начальник управління економічного та інтеграційного розвитку міськради Богдан Білик.
"Для нас єдиним досягненням є те, що ми домовилися з естонцями про проведення в нашому місті такого регіонального форуму. Такого, на якому могли би виступити і презентувати ту продукцію, яку естонські підприємства можуть виробляти спільно з нашими, як в них розвинутий малий бізнес, як вони створюють спільні підприємства і надають пільги в Естонії. І можливо в подальшому використати цей досвід в нас. А також це можливість продемонструвати цю всю продукцію. Окрім того можливі варіанти створення спільних підприємств з нашим містом", - розповів Богдан Білик.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи