На Тернопільщині педагогам та медпрацівникам заробітну плату виплачують з надбавкою



Працівникам бюджетних установ міста 1 лютого розпочато виплату заробітної плати за січень поточного року. Про це повідомила заступник начальника управління фінансів та бюджету міської ради Надія Кучер.

Як повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської міської ради, за словами Надії Павлівни, виплата зарплати загальною сумою 8,7 млн.грн. здійснюється з урахуванням підвищеної мінімальної заробітної плати, а також надбавок педагогічним та медичним працівникам.

Крім того міською радою, проведено оплату за спожиті бюджетними організаціями Тернополя енергоносії на суму 3,3 млн.грн., з них за теплопостачання – 3,1 млн.грн.

«Треба відзначити, що усі галузі міста профінансовано на 100 відсотків відповідно до заявок, поданих нам головними розпорядниками коштів», - сказала п. Кучер.

Стосовно бюджетних поступлень Надія Павлівна розповіла, що станом на 1 лютого 2010 року надійшло податків і зборів на у розмірі 17011,7 тис.грн., що більше факту минулого року на 570,5 тис.грн.

Статьи

Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Страна
12.04.2024
15:51

Ипотечная программа "єОселя": шанс на жилье, который не всем по карману

Главная особенность программы – это возможность приобрести жилье в ипотеку под 3-7% сроком на 20 лет с минимальным взносом 20%. Подобных условий еще никогда не было на ипотечном рынке Украины, поэтому неудивительно, что программа пользуется...
Все статьи