Як розподілялись квартири на Прикарпатті перевірить спеціальна комісія

Затверджено склад обласної робочої комісії з питань розподілу квартир, що придбані Державною іпотечною установою, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі облдержадміністрації.

Відповідне розпорядження вчора, 11 листопада, підписав голова облдержадміністрації Микола Палійчук.
Комісія проводитиме перевірку правових підстав для включення громадян до попередніх поіменних списків; проводитиме перевірку відповідності попереднього розподілу квартир вимогам Порядку розподілу квартир, що придбані Державною іпотечною установою, затвердженого постановою Кабміну від 23.09.2009 р.№1037; подаватиме перевірені попередні поіменні списки на підпис голові облдержадміністрації та направлятиме їх до Мінжитлокомунгоспу і на електронну адресу Координаційної ради з питань розподілу квартир, що придбані Державною іпотечною установою, при Кабінеті Міністрів України.
Комісія має право залучати до розгляду попередніх поіменних списків громадян представників відповідних виконавчих органів сільської, селищної, міської, районної у місті ради, державних органів Міноборони, МВС, МНС, СБУ, Держприкордонслужби, Державного департаменту з питань виконання покарань, Управління державної охорони, Генеральної прокуратури України, підприємств УТОС і УТОГ в області; звертатися до органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування з питань, віднесених до завдань Комісії.
Персональну відповідальність за своєчасне освоєння виділених коштів, введення житла у 2009 році та проведення роботи із розподілу квартир, які будуть придбані Державною іпотечною установою, покласти на голів Богородчанської, Городенківської, Надвірнянської, Снятинської райдержадміністрацій, Івано-Франківського, Яремчанського та Болехівського міських голів міст обласного значення.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи