Реконструкція львівського аеропорту обійдеться державі у понад 2 мільярди гривень



Держава витратить на реконструкцію аеропорту у Львові до Євро-2012 понад 2 мільярди гривень. Про це заявила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, - повідомляє «Об’єктивно”.


За словами Тимошенко, 1 мільярд гривень піде на реконструкцію злітно-посадкової смуги аеропорту, а решта грошей – на будівництво нового терміналу. Окрім того, ще будуть виділені кошти на додаткові роботи. Якою буде ця сума, Тимошенко не уточнила.

«Однак загалом сума становитиме більше 2 мільярдів», - зазначила прем’єр.

Нагадаємо, сьогодні Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко візьме участь у IX Львівському міжнародному економічному форумі «Вплив глобальної економічної кризи на інвестиційний клімат та перспективи залучення інвестицій у регіональні економіки України». Окрім того, заплановано, що прем’єр огляне об’єкти, які готують до Євро-2012, - аеропорт «Львів» та стадіон. Також прем’єр-міністр сьогодні побуває у Соборі Св. Юра, де поспілкується з Архієпископом Львівським (УГКЦ) Ігорем (Возьняком). Ввечері, після участі в Економічному форумі, Юлія Тимошенко візьме участь у концерті всеукраїнського туру «З Україною в серці», що відбудеться у Львові біля пам’ятника Міцкевичу.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи