Організатори Львівського економічного тижня очікують 2,5 мільярди доларів США інвестицій



Інвестиційні надходження на Львівщину мають становити 10-15 тисяч доларів США на одного мешканця області. Це близько 2,5 мільярди доларів США, - повідомляє «ZAXID.NET».


Такою має бути ефективність Економічного тижня, що проходитиме на Львівщині 28 вересня - 3 жовтня.

«Саме низький рівень надходження інвестицій після проведення попередніх Форумів, а їх було вісім, і спонукав нас змінити формат проведення заходу на Економічний тиждень. Рівень надходження інвестицій становить за приблизними даними 100-350 мільйонів. Також замість Інвестиційного ярмарку із залучення інвестицій ми протягом місяця відкриємо Агенцію із залучення інвестицій. Це друга агенція в Україні після Рівного», – додав голова Львівської ОДА.

М. Кміть зазначив, що за кілька років Львівський економічний тиждень за рівнем стане таким самим, як економічний форум в Давосі. Він також зазначив, що основну ставку цьогорічного форуму буде зроблено на студентів. «Для них у навчальних закладах буде проведено різноманітні зустрічі. Ми допомагатимемо молоді реалізовувати їх ідеї. Засновувати бізнес. Ми пропонуватимемо Львівській обласній раді на наступний рік закласти кошти у бюджеті області на підтримку проектів студентів, бізнесменів початківців», – розповів М. Кміть.

Також керівник області в межах заходу планує ще раз розповісти про програму передачі лісів на 49 років в оренду: «Це надзвичайно вигідно».

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи