У Львові біля шкіл та садочків ремонтують освітлення



Цьогоріч вперше за останній десяток років у міському бюджеті Львова передбачено кошти на освітлення закладів освіти, а це - 2 мільйони 835 тисяч гривень, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Львівської міської ради.

За ці гроші планують освітлити майже сотню об'єктів. Зараз розробляють проектно-кошторисну документацію. На тих об'єктах, де вже є проектно-кошторисна документація, виконують роботи. До середини листопада роботи на усіх школах та садочки  буде закінчено.

«Ми реконструюємо освітлення  і відразу передаємо мережі на обслуговування Львівсвітлу. Раніше ці мережі перебували на балансі шкіл, де нема ні спеціалістів ні можливостей його експлуатувати. На 35 об'єктах роботи вже виконано. Встановлюємо сучасне освітлення, яке є якісним  і економним», - каже директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Юрій Голець.

«Уже виконали роботи біля шкіл на вулиці В. Великого, 55, Б. Хмельницького, 132, Каштановій, 9, Шафарика, 13, Зеленій, 22 та інших, а також у садочках на вул. Коновальця, 124, Чупринки, 94, Панча, 16, Ю. липи, 33, Мазепи, 5а тощо. В основному ми відновлюємо старе освітлення, встановлюємо ліхтарі, заміняємо лінії електромереж, але також і проводимо нове, адже його там просто не було», - розповів головний інженер ЛКП «Львівсвітло» Юрій Потурай.

Крім того, на капітальний ремонт зовнішнього освітлення у міському бюджеті передбачено 433 тисячі гривень. На усі об'єкти є розроблена проектно-кошторисна документація. На 10 вулицях виконано роботи, ще на 5 тривають.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи