За порушення на ринку цукру закарпатські податківці нарахували штрафів на 188 тисяч гривень



Закарпатські податківці нарахували штрафів на 188 тисяч гривень за порушення на ринку цукру, - повідомляє «ЗІК».

Фахівці Державної податкової адміністрації у Закарпатській області, перевіривши 162 суб’єкти господарювання, що займаються реалізацією цукру, виявили 58 порушень, за якими застосовано 188 тисяч гривень штрафних санкцій (119,5 тисяч гривень вже стягнуто до бюджету), складено 58 адмінпротоколів про порушення.

Встановлено також 8 фактів необґрунтованого підвищення цін на цукор, з незаконного обігу вилучено 25 тонн цукру на суму 168 тисяч гривень.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області вкотре звернулася до підприємців із закликом утриматись від безпідставного підвищення цін на цукор і можливих антиконкурентних узгоджених дій на зазначеному ринку. У випадку виявлення таких дій до порушників буде вжито негайних заходів відповідно до чинного законодавства.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи