Заборгованість із зарплат в Івано-Франківську за липень зросла на 20%



Заборгованість із зарплат в Івано-Франківську за липень зросла на 20 процентів, - повідомляє «ZAXID.NET».

Номінальна заробітна плата одного штатного працівника в Івано-Франківську (без врахування працівників статистично малих підприємств та зайнятих у фізичних осіб - суб’єктів підприємницької діяльності) у липні становила 1770 гривень, що перевищує розміри державних соціальних стандартів: мінімальну заробітну плату (630 грн.) - у 2,8 рази, прожитковий мінімум, встановлений для працездатних осіб (669 грн.) - у 2,6 рази.

Порівняно з червнем її розмір збільшився на 2,4%, а з липнем 2008р. - зменшився на 0,2%. Реальна заробітна плата за липень п.р. відносно червня п.р. збільшилась на 2,4%, а відносно липня 2008р. зменшилась на 13,3%. За січень-липень п.р. порівняно з відповідним періодом 2008р. цей показник зменшився на 11,4%. Заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах, в установах, організаціях (враховуючи суб’єкти господарювання, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом та економічно неактивні підприємства) порівняно з 1 липня п.р. збільшилась на 20,5% і становила на 1 серпня 3,8 мільйона гривень. У структурі загальної суми боргу 73,9% - борг економічно активних підприємств, порівняно з 1 липня п.р. він збільшився на 13,4% і на 1 серпня сягнув 2,8 мільйона гривень. Заборгованості з бюджетних коштів на 1 серпня п.р. немає.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи