Тимошенко обіцяє побудувати ще одну вугільну шахту на Львівщині

На Львівщині буде збудовано ще одну шахту, - повідомляє "Львівській портал".

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила, що уряд підтримуватиме існуючі вугледобувні підприємства та будуватиме нові на Львівщині. Зокрема, найближчим часом на Львівщині планується побудувати Червоноградську третю шахту.
«Вугільна галузь для України – це дійсно хліб нашої енергетики, нашої промисловості, це наша справжня енергетична незалежність», - підкреслила Юлія Тимошенко
Також Тимошенко заявила, що шахту № 10 “Нововолинська” планується здати в експлуатацію до січня наступного року.
За її словами, шахту планується здавати в експлуатацію у два етапи. Зокрема до січня в експлуатацію буде здано транспортний ствол, а до Дня шахтаря наступного року шахта буде повністю запущена в експлуатацію: «Сьогодні ми поставили це завдання, і ми це зробимо».
При цьому Юлія Тимошенко підкреслила, що завдяки фінансовій підтримці уряду, шахта сьогодні відроджується: «Це надзвичайно потужна шахта, шахта ІІІ тисячоліття, яка 20 років була довгобудом». Голова уряду також зазначила, що не зважаючи на кризу, у поточному році уряд продовжує фінансування даного об’єкту.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи