95 тисяч гривень допомоги отримають потерпілі від стихії райони Тернопільщини

Потерпілим від стихії районам Тернопілля нададуть близько 95 тисяч гривень допомоги, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі ОДА.

Районам, які потерпіли у липні-серпні 2009 року від стихії, буде надано допомогу. Таке рішення прийнято на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів перший заступник голови ТОДА Андрій Фліссак.
Комісія вирішила підтримати клопотання Гусятинської та Бучацької райдержадміністрацій про виділення будівельних матеріалів з обласного матеріального резерву для ліквідації наслідків стихії та виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету для проведення першочергових аварійно-відновлювальних робіт по ремонту даху загальноосвітньої школи I-III ступенів с. Нижбірок Гусятинського району.
Також комісія рекомендувала підготувати проект розпорядження голови обласної державної адміністрації про надання допомоги коштами з резервного фонду обласного бюджету в сумі 94,843 тис. гривень для проведення першочергових аварійно-відновлювальних робіт по ремонту даху загальноосвітньої школи с.Нижбірок.
Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації доручено підготувати розпорядження про виділення з матеріального резерву облдержадміністрації :
Гусятинській районній державній адміністрації: шиферу - 1315 листів; скла віконного 160 кв м; Бучацькій районній державній адміністрації: шиферу - 148 листів; цвяхів шиферних - 12 кг.

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи