Держава повернула ЛуАЗу 12 мільйонів гривень заборгованого ПДВ

ЛуАЗу повернуто 12 мільйонів заборгованості із відшкодування ПДВ, - повідомляє "Zaxid.net".

Головному бюджетоутворюючому підприємству Волинської області - ВАТ "Луцький автомобільний завод" повернуто 12 млн 400 тис.грн заборгованості із відшкодування ПДВ. Понад 300 тисяч із цієї суми спрямовано на виплату заробітної плати працівникам заводу, які не отримували її протягом тривалого часу.

 

Досягнути такого позитивного для підприємства і економіки Волині результату вдалося завдяки клопотанню голови облдержадміністрації Миколи Романюка, який неодноразового порушував це питання у вищих органах влади. 17 червня Микола Романюк направив листа Прем’єр-міністру України, у якому докладно поінформував про ситуацію на ЛуАЗі та звернувся з проханням повернути ПДВ заводу.
Не оминув цієї теми Микола Ярославович і на особистій зустрічі із прем’єром, яка відбулася 19 червня. За результатами розмови, Юлія Тимошенко дала відповідне доручення і цього тижня ПДВ ЛуАЗУ повернули.
 

Голова облдержадміністрації Микола Романюк і надалі максимально сприятиме та допомагатиме у вирішенні проблемних питань потужним підприємствам Волині, які прозоро сплачують податки, створюють робочі місця, вчасно виплачують заробітну плату та сприяють залученню інвестицій в економіку області.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи