На Прикарпатті звільнять 73 начальники за невипату зарплати

Органи державної податкової служби України ініціювали питання розірвання контрактів з керівниками 73 підприємств державної та комунальної форм власності, які не виконали графіків виплати заборгованості із заробітної плати на загальну суму 17,5 млн гривень, - повідомляє кореспондент "ОстроВа".

До органів прокуратури спрямовано матеріали та відомості щодо 1,8 тис. юридичних осіб, які мали довготривалу заборгованість із виплати заробітної плати на суму 329 млн гривень.
Від початку року (на 1 червня) надходження до бюджету податку з доходів фізичних осіб становило 17231,2 млн грн.
Крім того, за наслідками проведення у державних податкових органах індивідуальної роз’яснювальної роботи з питань забезпечення вчасності виплати заробітної плати заборгованість у сумі 587,6 млн грн виплатили 5,3 тис. підприємств, до бюджету надійшло 97 млн грн податку.
За результатами контрольно-перевірочної роботи, погашено заборгованість із заробітної плати на загальну суму 27,4 млн грн, до бюджету надійшло 5,2 млн грн податку.
Всього з початку року завдяки спільним діям органів державної податкової служби та органів влади на місцях, проведенню податківцями індивідуальної роз’яснювальної роботи з керівниками підприємств - боржників та за наслідками контрольно-перевірочної роботи погашено заборгованість із заробітної плати на загальну суму 1 254,5 млн грн, до бюджету надійшло 188,2 млн грн податку з доходів фізичних осіб.

Статьи

Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Страна
12.04.2024
15:51

Ипотечная программа "єОселя": шанс на жилье, который не всем по карману

Главная особенность программы – это возможность приобрести жилье в ипотеку под 3-7% сроком на 20 лет с минимальным взносом 20%. Подобных условий еще никогда не было на ипотечном рынке Украины, поэтому неудивительно, что программа пользуется...
Все статьи