Центральний вокзал Тернополя стане... аптекою

Частину Тернопільського вокзалу віддали в оренду під аптеку, - повідомляє "Zaxid.net".

Під час конкурсу з елементами аукціону на право оренди приміщення розміром 21,1 м кв вокзалу станції Тернопіль, який відбувся 29 травня у регіональному відділенні ФДМУ у Тернопільській області, було зроблено 55 кроків. Це рекордна кількість кроків, відколи запроваджено передачу в оренду об'єктів державної власності на конкурсних засадах з елементами аукціону. Боротьба за отримання права орендувати це приміщення зумовлювалася метою використання - об'єкт призначався для розміщення аптеки. Саме тому початкова орендна ставка стрімко зросла від 868,04 грн без ПДВ до - 2058 грн без ПДВ, що становить 237%.
Серед двох приватних фірм з Тернополя, які змагалися за право орендувати об'єкт - частину нежитлових приміщень загальною площею 21,1 м кв, (зокрема 4,9 м кв - площа спільного користування) першого поверху будівлі вокзалу станції Тернопіль, що на балансі відокремленого підрозділу "Вокзал станції Тернопіль" державного територіально-галузевого об’єднання "Львівська залізниця", переможцем вийшла фірма "Акорд", яка досі не орендувала цього приміщення.
Крім цього об'єкту, на конкурсах 27 і 29 травня 2009 року здано в оренду ще 5 об'єктів. Серед них - три об'єкти у лабораторному корпусі управління "Тернопільводгосп" у Тернополі. Зокрема взяті в оренду із вищою від початкової орендної ставки частина даху площею 48 м кв для розташування: базової станції стільникового зв’язку (7,54 м кв) та антени (40,46 м кв); нежитлові приміщення площею 33,6 м кв та 35,4 м кв для розміщення офісів у лабораторному корпусі управління "Тернопільводгосп" .
Визначено орендарів двох об'єктів, які розташовані у Тернополі на вулиці Текстильній, 30а. Зокрема приміщення гаража загальною площею 237,4 м кв взято в оренду для розміщення цеху з виготовлення столярних виробів, а частину приміщень площею 13,6 м кв - для розміщення офісу. Термін оренди для цих об'єктів - 2 роки 11 місяців, що сприятливо для здійснення виробничої діяльності.
Сумарна початкова орендна плата за об'єкти, які передані в оренду на цих конкурсах, зросла з 7947 грн до 9332 грн без ПДВ на місяць.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи