Попри загальний спад, в Яремче будують в 4 рази більше

В Івано-Франківській області за перші три місяці загалом зафіксовано зниження темпів будівнцтва на 50%, втім Яремче і Коломия змогли наростити обсяги, - повідомляє "ifportal.net".

Підприємствами області за січень–березень 2009р. виконано будівельних робіт на суму 111 млн.грн., що на 55,8% менше рівня відповідного періоду попереднього року.
Зниження обсягів відбулося за всіма основними видами будівельної діяльності. Суттєво скоротилися обсяги робіт із завершення будівництва (на 78,7%), підготовки будівельних ділянок (на 62,5%), установлення інженерного устатковання будівель та споруд (на 50,3%).
Підприємства з будівництва будівель та споруд, частка яких в загальному обсязі склала 71,5%, допустили зменшення обсягів порівняно з відповідним періодом попереднього року на 55%.
В структурі робіт за характером будівництва роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 83,4% від загального обсягу, з капітального та поточного ремонтів – 12 % та 4,6% відповідно.
Скоротили обсяги виконаних робіт підприємства 4 міських рад та 12 районів. Серед них найбільше будівельники Івано-Франківської, Болехівської, Калуської та Коломийської міських рад, Галицького, Калуського, Надвірнянського, Рогатинського, Рожнятівського та Тлумацького районів (на 62 – 94%). Підприємствами Городенківського та Снятинського районів рівня будівництва відповідного періоду попереднього року не досягнуто на 57%, Богородчанського, Долинського та Тисменицького районів – на 45–49%, Косівського району – на 7,2%. Значно наростили обсяги робіт підприємства Яремчанської міської ради (у 4,6 раза) та Коломийського району (у 3,4 раза).

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи