Вкладники банку „Надра” захопили відділення банку у Львові






12 березня вкладники банку "Надра" заблокували вхід до приміщення центрального відділення банку у Львові, що на вул. Пекарській,7 – повідомляє „studic.info”.
Пікетувальники не впускають до приміщення клієнтів банку, розповідаючи їм про те, що у банку грошей немає.
Як розповідають вкладники банку, дехто з них за останні два-три місяць зміг зняти з рахунків у банку "Надра" всього 800-1 000 євро. Однак у деяких відділеннях банку отримати гроші неможливо взагалі.
"У банку нам радять забути про кредити. Знаєте, ми не бунтували, коли для видачі грошей встановили ліміт на суму 1 000 грн. Але коли цей ліміт скоротили до 100 грн, ми не можемо мовчати! Нам соромно показувати свої картки від банку "Надра", у жодному супермаркеті розрахуватися цими картками неможливо", - розповіла одна з пікетувальниць банку.
Сьогодні пікет триває з 10.00 і до кінця робочого дня у банку. Якщо за цей час керівництво філії не звернеться до адміністрації банку у Києві та Нацбанку України, і пікетникам не буде представлено реальних кроків для вирішення їхньої проблеми, то завтра вони обіцяють вже з 9.00 не впускати на роботу працівників банку.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи