Працівники ЛАЗу так і не отримали обіцяні гроші і готові до нових страйків



ТзОВ «Львівські автобусні заводи» не виплатила всієї заборгованої зарплати працівникам, - повідомляє „ЗІК”.

ТзОВ «Львівські автобусні заводи» не в повному обсязі виконала рішення трудового арбітражу щодо виплати заборгованої заробітної плати, забезпечення працівників матеріально-технічними ресурсами, проведення нарахування та виплати індексації та компенсації найманим працівникам втрати частини заробітної плати у зв’язку з порушенням термінів її виплати.

У зв’язку з тим, що кінцевий термін виконання рішення трудового арбітражу спливає 15 березня цього року трудовий колектив ТОВ заявив про проведення конференції трудового колективу щодо оголошення страйку, у випадку коли рішення трудового арбітражу не буде виконано.

На сьогодні борг з виплати заробітної плати у ТОВ «Львівські автобусні заводи» складає біля 6 млн грн і є одним з найбільших серед підприємств області.

Згідно гарантійного листа адміністрації ТОВ «Львівські автобусні заводи» № 153/09 від 11.03.2009р. керівництво ТОВ «Львівські автобусні заводи» зобов’язалось повністю виплатити заборговану заробітну плату до 25.03.2009р. Про результати виконання рішення трудового арбітражу адміністрація ТОВ повинна проінформувати на засіданні 31.03.2009р.

Про ситуацію у ТОВ «Львівські автобусні заводи» 11.03.2009р. проінформовано керівництво прокуратури Львівської області на колегії прокуратури.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи