Вкладники кредитиної спілки „Християнська злагода” вимагають свої гроші



Люди, що довірили свої гроші кредитній спілці „Християнська злагода”, вважають що їх надурили, але всеж намагатимуться повернути свої гроші, - повідомляє „Західний Кур’єр”.

Розгоряються пристрасті довкола діяльності кредитної спілки «Християнська злагода», яка має всі ознаки так званої фінансової піраміди. Перший тривожний дзвіночок пролунав у Тернополі, а минулого тижня – в Івано-Франківську. Тоді вкладники намагалися поспілкуватися з головою Івано-Франківської філії, щоб з’ясувати реальний стан справ, але їм це не вдалося. Зі своїми проблемами вони вирішили звернутися до засобів масової інформації та депутатів обласної і міської рад.

«Ще донедавна в рекламних оголошеннях на радіо і в інших засобах масової інформації нашим краянам пропонували зробити грошовий внесок на рахунок КС “Християнська злагода”, — пишуть у своєму зверненні вкладники. – Люди відгукувалися і віддавали свої кошти. Здавалося б, в надійні руки.
Якщо в минулому році все йшло, як мовиться, своїм ходом, тобто виплачувалися відсотки за вкладами депозитів і поверталися депозити, а в офісі КС «Християнська злагода» за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 49/6 можна було бачити щоразу нових людей, то з січня цього року двері офісу для клієнтів несподівано на півмісяця було зачинено. Згодом звичайний робочий тиждень для працівників та відвідувачів скоротився до трьох годин короткого спілкування у вівторок та четвер, відсотки за вкладами виплачувати перестали, вклади, терміни яких завершилися, людям не повертали.
В ситуації, що склалася, звертаємося через засоби масової інформації до депутатів обласної та міської рад з проханням невідкладно створити спеціальну комісію з перевірки діяльності КС «Християнська злагода», адже на спільну заяву вкладників скликати загальні збори, заслухати фінансовий звіт керівництво філії КС її голова Ляхович В.В. відгукується майже погрозами. Дізнатися правду про дійсний стан справ в спілці вкладникам неможливо. Десятки зневірених громадян з районів області, а це переважно люди похилого віку, ветерани, інваліди праці, товпляться двічі на тиждень на східцях вузенького коридорчика, щоб побачити на власні очі оточеного охоронцями Ляховича В.В. і в черговий раз ні з чим повернутися додому. Просимо допомогти нам!
І. Рак, Л.Більська, С. Білик та інші».

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи