Львів стане центром ІТ-бізнесу



Львів ввійшов в список 30 кращих міст світу для розвитку аутсорсингу в галузі IT-індустрії, - повідомляє "Zaxid.net".

Поряд з 30-ма іншими містами світу Львів увійшов до переліку найбільш перспективних міст в світі для розвитку аутсорсингу в галузі IT-індустрії. Про це йдеться в дослідження провідної консалтингової компанії KPMG.

В той час як провідні центри з аутсорсингу, такі як Шанхай та Бангалор, перенасичуються, нові центри мають шанс захопити велику частку послуг в галузі IT-аутсорсингу.

"Корпорації мусять знати, на які міста їм орієнтуватись у подальшому. Є багато місць в світі, які є здатними запропонувати відповідні аутсорсингові послуги. Однак, є нюанси, які стосуються навиків робочої сили, нішових спеціалізацій та стимулювання з боку органів влади. Саме ці аспекти дозволили нам виокремити ці 31 міста як зірки майбутнього", - повідомив голова групи IT-консультантів компанії KPMG Едж Зарелла під час щорічного форуму з питань аутсорсингу бізнес-послуг NASSCOM, який відбувся минулого тижня в Індії.

До решти міст, які найшвидше розвиваються як центри IT-аутсорсінгу, дослідження зарахувало 10 міст в Північній та Південній Америці (Буенос-Айрес, Кампінас, Курітіба, Калгарі, Куеретаро, Боіс, Індіанаполіс), 10 міст в азійсько-тихоокеанському регіоні (Брісбен, Чанша, Ганчжоу, Ахмадабад, Джайкур, Нагпур, Пенанг, Давао, Ілойло, Хо-Ші-Мін) та 11 міст в регіоні Європи, Близького Сходу та Африки (Софія, Загреб, Каїр, Порт Луіс, Белфаст, Гданськ, Клуй-Напока, Ростов-на-Дону, Белград, Туніс та Львів).

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи