Працівникам ЛАЗу почали віддавати заборговану зарплату, по 30 гривень в день






На ЛАЗі почали виплачувати зарплату – 30-50 грн в день, - повідомляє «ЗІК».

2 лютого 2009 року підприємство ТзОВ «Львівські автобусні заводи» запрацювало у локальному режимі. Працюють цехи та підрозділи, які беруть участь безпосередньо у виконанні виробничого плану. З 29 січня завод розпочав щоденну виплату заробітної плати (31,79 грн – керівникам та інженерно-технічним працівникам, 47,68 грн – основним робітникам (з урахуванням податків)). Про це сьогодні, 6 лютого, ЗІК повідомила прес-служба ТзОВ «ЛАЗ».

Налагоджено виробництво щодня однієї машини, а з березня планується випуск по дві машини на день. Також проводяться необхідні заходи для стабілізації ситуації та забезпечення всіх працівників заводу роботою у наступні 3- 4 місяці.

Мешканці міста Львова – працівники ЛАЗу очікують, що Львівська міська рада ухвалюватиме рішення на користь міста та його мешканців – купуватиме тролейбуси і автобуси Львівського виробництва, таким чином дбаючи про львів’ян і їх родини.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи