В Івано-Франківську банк "Надра" заблокував видачу зарплат

В Івано-Франківську у всіх банкоматах банку „Надра” було неможливо  зняти гроші з зарплатних карток, - повідомляє кореспондент „Острова”.

Люди, що мають гроші на зарплатних картках, при спробі зняти ці гроші, отримують повідомлення: "Помилка обладнання". Така ситуація триває вже щонайменше десять днів. Правда, раніше клієнтів виручали каси у відділеннях банку, де можна було отримати не більше 400 грн. на руки.

Станом на п’ятницю 30.01.2009. каси відділень і банкомати взагалі перестали видати готівку. У п’ятницю вранці в центральному відділенні, що біля міської Ратуші, на запитання чому не видають гроші у банкоматах, працівники відділення відповіли, що немає готівкових грошей, тому і в касі банку так само нічого не отримаєш. У відділенні, що по вулиці Чорновола на чисельні спроби клієнтів отримати гроші в касі відділення керівництвом було заявлено про те, що в касі грошей немає і не буде, але їх банкомат завантажать після третьої години. В п’ятницю після третьої години банкомати залишалися пустими.

В суботу ситуація не змінилася. Слід додати, що незважаючи на те, що згідно графіку роботи відділення банку мали б у суботу працювати,  двері відділень були зачинені.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи