Понад 900 мільйонів гривень на майбутні повені просять у Кабміна губернатори західних областей

Прикарпаття просить в уряду 500 млн. грн. для запобігання можливим стихіям у 2009 році,  - повідомляє „ZAXID.NET”.

 

Губернатор Прикарпаття Микола Палійчук просить Кабмін передбачити кошти в Держбюджеті-2009 на ліквідацію наслідків негоди у майбутньому, - повідомила прес-служба голови Івано-Франківської ОДА.

 

Микола Палійчук запропонував передбачити 618 мільйонів гривень у Держбюджеті України на наступний рік. З них 118 мільйонів гривень - кошти для ліквідації наслідків липневої повені та 500 мільйонів - для запобігання можливих стихій у майбутньому.

 

Напередодні 26 листопада на брифінгу в Києві до Кабміну з аналогічним проханням звернулися голови Львівської та Чернівецької ОДА.

 

Так нолова Чернівецької ОДА Володимир Куліш вважає за потрібне передбачити 200 мільйонів гривень на майбутнє і просить додатково 400 мільйонів - для ліквідації цьогорічної липневої стихії.

А губернатор Львівщини Микола Кміть заявив про необхідність 214 мільйонів гривень та щорічне фінансування області в сумі 30 мільйонів гривень терміном 10 років.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи