Енергетичний план розвитку до 2015 року представлять в Івано-Франківську

Завтра, 4 серпня, відбудеться засідання Координаційного комітету з питань сталого енергетичного розвитку, - повідомляє кореспондент  “ОстроВ”.

На засіданні буде розглядатися енергетична Стратегія м.Івано-Франківська до 2025 р. та проект Муніципального енергетичного плану м.Івано-Франківська на 2011-2015 рр., розроблений Західноукраїнським регіональним навчальним центром (м.Львів) в рамках реалізації проекту «Реформа міського тепло забезпечення в Україні».

Основною метою енергетичної Стратегії м. Івано-Франківська до 2025 року є досягнення енергетичної незалежності м.Івано-Франківська, що є фундаментальною підставою енергетичної безпеки міста.

Виходячи з цього, Муніципальний енергетичний план (МЕП) м.Івано-Франківська має два часових горизонти: стратегічний до 2025 року, і тактичний до 2015 року, - це власне сам МЕП як тактична складова Стратегії.

Метою власне МЕП є досягнення проміжного стану Стратегії на 2015 р. як у секторі споживання, так і в секторі теплогенерації. Обсяги енергоощадності у будівлях розраховані, виходячи з необхідного рівня енергоспоживання відповідно до Стратегії. Заходи в рамках МЕП – це термомодернізація відібраних типових бюджетних та житлових будівель і часткова модернізація системи теплопостачання з введенням до паливного балансу альтернативних і місцевих видів палива.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи