Мерія Львова візьме в «Ощадбанку» ще 20 млн. грн. на транспорт

Львівська міська рада прийняла ухвалу про отримання другого траншу в розмірі 20 млн. грн від ВАТ «Ощадбанк» для придбання громадського транспорту, - повідомили «ОстроВ» в мерії міста.

Заля цього передано в іпотеку ВАТ «Ощадбанк» майно на суму 20 млн. гривень.  Нерухоме майно, яке передається в іпотеку, складають приміщення орендовані ВАТ «Ощадбанком» у територіальної громади міста.

Нерухомість передають як забезпечення виконання зобов’язання з повернення другої частини кредиту, зобов’язань з виплати відсотків, комісій та інших платежів відповідно кредитного договору.
«20 млн. гривень, які ми отримуємо, будуть витрачені на закупівлю громадського транспорту до Євро-2012», - повідомила директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич.
Нагадаймо, в серпні 2010 року ВАТ «Ощадбанк» відкрив для Львівської міської ради кредитну лінію з лімітом 275 млн. гривень. Ці гроші планується витратити на придбання автобусів та тролейбусів до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Перший транш кредитної лінії місто вже отримало, це була сума розміром 4,8 млн. гривень, які вже були перераховані на холдинг «ЛАЗ» з метою погашення заборгованості за вже отримані автобуси.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи