92 млн. грн. на будівництво і реконструкцію доріг отримає Тернопільщина

«В Укравтодорі, після зустрічі з віце-прем'єр-міністром України Віктором Тихоновим, підписано документи про будівництво низки доріг і ми незабаром розпочнемо ці роботи. Перш за все йдеться про спорудження об’їзної дороги навколо м.Кременця та реконструкцію дороги до м.Почаїв Кременецького району. Це близько 92 мільйонів гривень», - повідомив голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян після робочої поїздки до Києва, - інформує «zaxid.net»

«Крім того, нам вдалося переконати виділити кошти на спорудження об’їзних доріг навколо м.Теребовля та м.Бережани. Поки що вписали на ці об’єкти по 10 мільйонів гривень. Це лише початок - в подальшому ця робота буде проводитися», - каже голова облдержадміністрації.

Він також розповів про інші проекти: «Ще 41 мільйон гривень ми розписали серед районів нашої області. В тому числі - 18 мільйонів гривень буде виділено для Тернополя на ремонт і реконструкцію доріг».

«Відбулася зустріч Віце-прем'єр-міністром України Віктором Тихоновим. Ми підписали першу угоду про виділення коштів. А саме: на добудову  школи с.Скорики Підволочиського району – 5 млн. гривень, на дитячий садок с.Великі Гаї Тернопільського району – 2,8 млн. гривень, реконструкція незавершеного будівництва амбулаторного пункту с.Борсуки Лановецького району – 1,2 млн. гривень, будівництво підвідного газопроводу до сіл Різвяни, Дарахів, Хмелівка Теребовлянського району – 1,9 млн. гривень, будівництво школи в с.Соколів Теребовлянського району – 4,64 млн. гривень, будівництво підвідного газопроводу до сіл Матвіївні, Гриньківі Шумського району – 1,06 млн. гривень, будівництво 63-х квартирного житлового будинку в м.Почаїв – 10 млн. гривень, будівництво школи в с.Горигляди Монастирського району – 5 млн. гривень», - повідомив очільник області.

Голова ОДА зазначає, що це лише перший етап. В планах обласної влади - проведення підвідних газопроводів до населених пунктів так здаваного Мельнице-Подільського куща Борщівського району та будівництво чотирьохсмугової ділянки дороги «Тернопіль-Львів», протяжністю 40 км.

«Цього та наступного тижня у Києві працюватимуть представники облдержадміністрації, які займатимуться вирішенням цих питань», - каже В.Хоптян.

Нагадаємо, на Тернопільщині збудують 30-кілометрову дорогу до Почаєва.

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи