650 мільйонів доларів інвестицій залучило Прикарпаття

Голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк та новообраний голова обласної ради Олександр Сич зустрілися з офіційною делегацією бізнесменів з Нижньої Саксонії (Німеччина), - повідомляє кореспондент “ОстроВ”.

 

Наразі сума залучених в область інвестицій складає 650 млн. дол. США, і вона зростатиме». Про це під час зустрічі заявив губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк.

На завершення зустрічі голова ОДА Михайло Вишиванюк запросив німецьку бізнесову делегацію відвідати гірськолижний курорт «Буковель», який готовий до зимового сезону.

Довідково

Німецька делегації бізнесменів із Нижньої Саксонії побувала на Прикарпатті вперше. Зокрема, у її складі були: керівник зовнішньоекономічних зв′язків торгово-промислової палати по Східній Фризії та Папенбургу, уповноважений дилер з виробництва легкових і вантажних авто компанії «Мерседес-Бенц», власники компаній, що займаються рекультивацією забруднених територій, продажем худоби, деревини, торфу, обладнання для деревообробки та ведення лісового господарства. Меморандум укладений на три роки; його підпише з німецької сторони пан Олівер Бургхардт (керівник зовнішньоекономічних зв’язків Торгово-промислової палати Східної Фризії та Папенбургу).

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи