650 мільйонів доларів інвестицій залучило Прикарпаття

Голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк та новообраний голова обласної ради Олександр Сич зустрілися з офіційною делегацією бізнесменів з Нижньої Саксонії (Німеччина), - повідомляє кореспондент “ОстроВ”.

 

Наразі сума залучених в область інвестицій складає 650 млн. дол. США, і вона зростатиме». Про це під час зустрічі заявив губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк.

На завершення зустрічі голова ОДА Михайло Вишиванюк запросив німецьку бізнесову делегацію відвідати гірськолижний курорт «Буковель», який готовий до зимового сезону.

Довідково

Німецька делегації бізнесменів із Нижньої Саксонії побувала на Прикарпатті вперше. Зокрема, у її складі були: керівник зовнішньоекономічних зв′язків торгово-промислової палати по Східній Фризії та Папенбургу, уповноважений дилер з виробництва легкових і вантажних авто компанії «Мерседес-Бенц», власники компаній, що займаються рекультивацією забруднених територій, продажем худоби, деревини, торфу, обладнання для деревообробки та ведення лісового господарства. Меморандум укладений на три роки; його підпише з німецької сторони пан Олівер Бургхардт (керівник зовнішньоекономічних зв’язків Торгово-промислової палати Східної Фризії та Папенбургу).

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи