На Львівщині координаторів протестів підприємців викликають у міліцію

Сьогодні, 22 листовпада, о 16.00 у Стрийському міському Будинку культури на вул. С Крушельницької розпочнеться віче підприємців Львівщини за участі представників осередків політичних партій «Батьківщина», «Свобода» «Фронт змін», УНП. Про це повідомив координатор акції протесту представників малого та середнього бізнесу Стрийщини Ігор Шаповаленко, - інформує «ZAXID.NET».

Під час віче буде порушено питання про висловлення недовіри Верховній Раді, яка ухвалила Податковий Кодекс.

Також під час віче планують ухвалити звернення до депутатів Львівської обласної ради, які зберуться на першу сесію 30 листопада, від яких підприємці очікують підтримки. Також буде озвучена вимога до Президента України Віктора Януковича накласти вето на Податковий кодекс.

"21 листопада з Львівщини до Києва виїдуть сотні підприємців з метою участі у всеукраїнській акції протесту біля Адміністрації Президента на Банковій, - зазначив Шаповалено.

Він також повідомив, що активістів та організаторів протестних акції підприємців Львівщини почали викликати до правоохоронних органів. Зокрема, він повідомив про те, що сьогодні, 20 листопада, до Стрийського міськвідділу внутрішніх справ викликають кооритнаторів протестних акцій Стрийщини Олега Тарнавського та Юрія Комарницького. Також, за його словами, підприємці Львівщини з понеділка мають намір ініціювати всеукраїнську "Хвилю протестів підприємців", яка за підтримки опозиційних політичних сил має сколихнути всю Україну.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи