Львівська облрада на останній сесії прийняла зміни до бюджету

Львівська обласна рада на завершальній сесії 5-го демократичного скликання 9 листопада прийняла рішення про внесення змін до показників обласного бюджету Львівської області на 2010 рік, - повідомляє «ZAXID.NET».

Як повідомив під час свого виступу на сесії начальник головного фінансового управління Львівської обласної державної адміністрації Олег Демків, зміни до бюджету загалом стосуються коштів на близько 10 млн грн. Так, зміни передбачають збільшення обсягу видатків на охорону здоров’я на 1 495 тис. грн, збільшення видатків на соціальний захист та соціальне забезпечення на 1 120 грн, а також збільшення загального обсягу видатків для установ молодіжної політики на 252,9 тис. грн і збільшення видатків на утримання установ фізичної культури і спорту на 1108,2 тис. грн.

Водночас зміни передбачають зменшення видатків на культуру і мистецтво на 730,6 тис. грн і на утримання установ освіти – на 15889,6 тис. грн.

Як наголосив Демків, ці зміни виявилися необхідними через те, що Львівська область не отримала кошти з державного бюджету на додаткові видатки.

Водночас начальник головного фінансового управління ЛОДА повідомив, що протягом перших дев’яти місяців 2010 року до загального фонду обласного бюджету надійшло 472810,6 тис. грн податків, зборів та неподаткових платежів, що становить 103,7% до плану на цей період.

Зазначимо, під час засідання президії Львівської обласної ради 4 листопада голова ЛОР Мирослав Сеник зазначав, що загалом прийняття господарських рішень після того, як уже була обрана облрада наступного скликання, було б некоректним, але в питанні змін до бюджету мало місце прохання з боку самої Львівської ОДА.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи