Чиновники та підрядники „наварили” на ремонті доріг у Львові понад 200 тис. грн.

Прокуратура міста Львова скерувала до суду для розгляду по суті кримінальну справу по факту незаконно привласнення понад 207 тис. грн. під час ремонту доріг у Львові, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі прокуратури Львівської області.  

В ході проведеного прокуратурою досудового слідства встановлено, що між Львівською міськрадою та ТзОВ «У.» укладено договори про закупівлю на виконання підрядних робіт з капітального ремонту вул.І. Франка, вул. Ужгородської та проїзду Крива Липа у місті Львові.

Вартість робіт, які підлягали виконанню у 2008 році ТзОВ «У.» за рахунок коштів місцевого бюджету, складала 3 млн. 740 тис. грн. У ході досудового слідства встановлено, що завищення вартості фактично виконаних робіт на вказаних об’єктах здійснено на суму 207,6 тис. грн.

За вказані дії, що призвели до незаконного привласнення ТзОВ «У.» бюджетних коштів, прокуратурою притягнуто до кримінальної відповідальності директора товариства гр.Ф. за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 366, ч. 4 ст. 191,  ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 366, ч. 4 ст. 191, ч.1 ст. 209 КК України та відповідальну службову особу департаменту Львівської міської ради гр. М. за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 367, ч. 2 ст. 367 КК України. 

Крім того, у ході досудового слідства, силами прокуратури міста Львова відшкодовано до місцевого бюджету 78 тис. грн., накладено арешти на майно обвинувачених та заявлено позови про стягнення на користь держави завданих злочином збитків на суму 130 тис. грн.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи