Міжнародний аеропорт Івано-Франківськ: реконструкція

Реконструкція Івано-Франківського аеропорту принесе нову злітну смугу і вантажний термінал, - повідомляє “golosua.com”.

Реконструкція міжнародного аеропорту Івано-Франківськ закладена в проект угоди про регіональний розвиток між Івано-Франківською ОДА та Кабміном, який вже пройшов погодження в 15 міністерствах і відомствах і очікує на розгляд в Кабінеті Міністрів України на найближчому засіданні.

Про це під час засідання колегії Івано-Франківської ОДА повідомив заступник голови облдержадміністрації Ігор Зварич.

Реконструкція торкнеться насамперед злітної смуги яка, за словами Ігоря Зварича, залишається в державній власності, оскільки є смугою спільного базування. Планується, що нове покриття зможе приймати літаки вантажопідйомністю до 600 тонн.

Окремо планується будівництво вантажного терміналу аеропорту який стане елементом зведення в Івано-Франківську логістичного центру державного значення.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи