В Івано-Франківську вироблятимуть побутову техніку Electrolux

Шведська компанія Electrolux уклала договір про купівлю фабрики з виробництва пральних машин в Івано-Франківську, - повідомляє “ZAXID.NET “.

Вартість операції склала 19 млн євро. Вже у вересні фабрика почне працювати. Про це повідомили у прес-службі компанії Electrolux.

"Electrolux придбала фабрику у компанії Antonio Merloni S.p.A, яка нещодавно збанкрутувала. Усі активи Antonio Merloni S.p.A було виставлено на продаж урядом Італії і одним з таких активів була фабрика в Івано-Франківську. Electrolux вбачає перспективні можливості у володінні цією фабрикою для підсилення своїх виробничих потужностей в Україні та регіоні СНД", - повідомив 30 серпня керівник виробничих операцій Electrolux Андрій Ступін.

За його інформацією, фабрика в Івано-Франківську працюватиме у звичайному режимі вже у вересні. Однак, Electrolux очікує розпочати виробництво пральних машин під власною торговою маркою у квітні 2011 року.

"Коли усі адміністративні процедури буде завершено та будуть отримані усі необхідні ліцензії та дозволи, ми розпочнемо виробництво. В залежності від ринкового попиту в Україні, на ринках Східної Європи та СНД, куди ми плануємо експортувати нашу продукцію, ми розглядаємо можливості та обсяги подальшого інвестування у фабрику", - зазначив А.Ступін.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи