Промислове виробництво на Львівщині надалі скорочується



Обсяги промислового виробництва на Львівщині скоротились на 0,3% у січні-липні цього року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, — повідомили кореспондента „ОстроВ” в управлінні статистики у Львівській області.  

Погіршилась ситуація у легкій та нафтопереробній промисловості, на підприємствах з виробництва та розподілення електроенергії. 

У січні-липні 2010 року відносно січня-липня 2009 року обсяги продукції на підприємствах з виробництва та розподілення електроенергії зменшились на 13,8%, добувної та переробної промисловості зросли відповідно на 3,3% і 2,4%. 

У добувній промисловості зростання обсягів виробництва забезпечили підприємства з добування кам’яного вугілля. 

У переробній промисловості зростання промислового виробництва відбулось на підприємствах з оброблення деревини та виробництва виробів з деревини, крім меблів — на 17,9%, машинобудування — на 10,4%, хімічної і нафтохімічної промисловості — на 9,9%, виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів — на 8,1%. 

Водночас зниження промислового виробництва відбулося на підприємствах з целюлозно–паперового виробництва — на 32,7%, з виробництва продуктів нафтопереробки — на 13,5% тощо.




Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи