Львів візьме 275 млн. грн. в кредит на закупівлю автобусів та тролейбусів



Львівська міськрада прийняла рішення про взяття позики на суму 275 млн. грн. на закупівлю  автобусів і тролейбусів, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської міськради. 

Відповідне рішення прийнято під час сьогоднішнього засідання сесії міськради.  

Відсоткова ставка за користування кредитом  становитиме 14,8%. Кошти на погашення відсотків по кредиту частково надходитимуть з державного бюджету. 

Зараз міська рада повинна виконати низку процедур, зокрема внести зміни до бюджету, а також провести тендер на визначення фінансової установи, яка надаватиме кредит, та підприємства, у якого закуповуватимуть транспорт.  

«В продовження роботи по забезпеченню міста по підготовці до Євро-2012 транспортом, ми сьогодні на сесії міської ради прийняли ухвалу, якою дали дозвіл, щоб взяти позику на 275 мільйонів гривень на закупівлю автобусів і тролейбусів для нашого міста. Ми будемо це закупляти впродовж цього, наступного і 2012 року. На маршрути вийдуть нові автобуси, а це 92 автобуси та 60 тролейбусів», — сказав міський голова Львова Андрій Садовий. 

Цього року місто вже отримало 25 мільйонів гривень з державного бюджету на закупівлю автобусів, за які буде придбано 9 автобусів у Львівського автобусного заводу.




Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи