Львівський аеропорт працюватиме під час реконструкції — віце-прем’єр



Львівський аеропорт працюватиме під час реконструкції злітно-посадкової смуги, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської міськради.  

Про це заявив віце-прем’єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков під час сьогоднішнього візиту до Львова з генеральним секретарам УЄФА Джанні Інфантіно. 

«Львівський аеропорт зупинятись не буде. Нам доведеться на 300 м продовжити злітно-посадкову смугу. А це вже зовсім інші додаткові можливості для Львова, для прийому магістральних закордонних літаків.  Аеропорт працюватиме у режимі з регіональними літаками. Вже є домовленість з авіакомпаніями, у тому числі з західними, що львівський аеропорт рейси з Варшави, зі Стамбула буде виконувати на регіональних літаках, а не на великих. Але зупинок ніяких не буде. Інакше ми втратимо Львів як туристичне місто», — сказав Борис Колесніков.

Крім цього, віце-прем’єр наголосив, що автовокзал біля львівського аеропорту може бути збудований за 6-7 місяців, тому нема сумнівів, що його закінчать до чемпіонату.  

Нагадаємо, що досі було відкритим питання про функціонування аеропорту „Львів” під час реконструкції. Львівська мерія заявила про мільярдні збитки для міста у випадку закриття летовища.




Статьи

Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Все статьи