Довгостроковий кредитний рейтинг Тернополя на рівні uaВВВ підтверджено уже вчетверте



За інформацією заступника міського голови з питань економіки Петра Гринчишина, оновлено довгостроковий кредитний рейтинг м. Тернополя. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської міської ради.

Так, за підсумками комплексного аналізу, проведеного незалежними експертами спеціалізованого рейтингового агентства, його підтверджено на рівні uaВВВ- за Національною шкалою зі стабільним прогнозом.

Під час проведення оцінювання досліджено різноманітні аспекти життєдіяльності міста (демографічну ситуацію, стан ринку праці, виробничу сферу на невиробничий сектор, функціонування комунального сектора, виконання бюджету міста та ін.), з врахуванням впливу комерційних, фінансових та економічних умов в контексті розвитку регіону та держави за підсумками 2009р. та перспектив на 2010 рік.

Петро Гринчишин зазначив, що присвоєний кредитний рейтинг Тернополя характеризує достатню кредитоспроможність міста, порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. При цьому, стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу упродовж року.

Підтвердження присвоєного раніше рейтингу свідчить про збереження рівня розвитку та досягнутих позицій і під час негативного прояву кризових явищ, наголосив заступник міського голови з питань економіки.

Нагадаємо, кредитний рейтинг Тернополя було визначено в червні 2008 року і з того часу підтверджено вчетверте.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи